Céginformáció

Cégünk 2005 óta van jelen a belföldi és nemzetközi áruszállítás piacán.
A lendületes növekedésnek köszönhetően 10 év alatt 1 db szerelvényből közel 200 db szerelvényből álló gépjárműpark lett, az állomány növekedése folyamatos.

Folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük szolgáltatásaink és gépjárműveink körét a változó megbízói igényeknek megfelelően.

Gépjárműállományunk jelenleg több, mint 160 szerelvényből áll, melyekkel biztonságosan, rugalmasan és magas minőséggel állunk megbízóink rendelkezésére.
Rendelkezünk ponyvás (normál és Mega, XL kódos), dobozos, hűtős, oldalra billenős, pótkocsikkal is.
Ezen kívül furgon és 7,5 tonnás tehergépjárművekkel is részt veszünk az árufuvarozásban.
Gépjárműveink beépített GPS nyomkövetővel rendelkeznek.

Normál, hűtött és ömleszett áruk szállítását rövid tranzitidővel egész Európa terültén vállaljuk.

A komplett, rész-és gyűjtőrakományok továbbításához a legoptimálisabb fuvareszközt biztosítjuk.

Mercedes, DAF, Volvo, Scania, Renault típusú vontatóink megfelelnek a nemzetközi környezeti előírásoknak, gépjárműparkunk 5 évnél fiatalabb, kifogástalan állapotú.
Biztosítjuk a rövid tranzitidőt szállításaink során.

Cégünk rendelkezik belföldi és nemzetközi árubiztosítással.

Logisztikai munkatársaink és tehergépjáművezetőink sok éves szakmai tapasztalattal és kiváló felkészültséggel folyamatosan megfelelő szintű és minőségű szolgáltatást biztosítanak partnereink számára.

KA-PE Transz Fuvarozó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között szerepel, rendelkezik Bisnode tanúsítvánnyal.

Ezen kívül cégünk megfelel a GMP+ rendszer feltételeinek is, és részese egy olyan zárt takarmánybiztonsági láncnak, mely közös alapokat és követelményeket határoz meg az értkesítési és szállítmányozási lánc minden résztvevője számára. Követelményrendszere összhangban áll a takarmánybiztonságra vonatkozó hazai és EU-s jogszabályokkal.

Bisnode tanusitvany https://tanusitvany.bisnode.hu/images/334431032_A_cmyk_eng.jpg